BATMAN 1: Mračni vitez

Referenca:

92,00 BAM
Količina

  • Sigurnost pri kupovini
Sigurnost pri kupovini
  • Dostava unutar 24 sata Dostava unutar 24 sata
  • Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.   Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

Slavljen kao remek-djelo stripa, Povratak Mračnog Viteza Franka Millera reinvencija je legende o Batmanu. I dan-danas neosporeni klasik, jedna je to od najutjecajnijih priča ikad ispričanih u mediju stripa, navedena od strane filmaša kao inspiracija za nedavnu seriju filmova o Batmanu. Deset je godina prošlo otkako se ostarjeli Batman povukao u mirovinu, a Gotham još više potonuo u dekadenciju i bezakonje. U trenutku kad ga njegov grad najviše treba, Mračni se Vitez vraća u bljesku slave. Zajedno s Carrie Kelly, adolescentnim ženskim Robinom, Batman se vraća na ulice zaustaviti prijetnju bandi mutanata koje su preplavile grad. A nakon završne bitke sa svoja dva najveća neprijatelja, Jokerom i Dvoličnim, Batman se nađe u smrtonosnom obračunu sa svojim prijašnjim saveznikom, Supermanom, dvoboju koji će samo jedan od njih preživjeti.

Ovo izdanje sadrži jednako tako provokativan nastavak, Mračni Vitez uzvraća udarac, kao i proširenu galeriju sa skicama za spomenuti nastavak, skupa s Millerovim komentarima, sinopsisom i olovkama iz legendarne završnice Povratka Mračnog Viteza, novim Millerovim uvodnikom, novom impozantnom Millerovom naslovnicom i još mnogo toga!

1 Artikl

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: