• Snižena cijena

KOLORKA 20: Gospodari ječma

Referenca:

96,00 BAM
78,00 BAM Ušteda 18,00 BAM
Količina

  • Sigurnost pri kupovini
Sigurnost pri kupovini
  • Dostava unutar 24 sata Dostava unutar 24 sata
  • Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.   Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

Dorp, 1854. - Dorp, 1997.: sto pedeset godina povijesti i pet naraštaja od kojih je svaki, jedan za drugim, ugradio svoju ciglu u carstvo Steenfort, pivarskoga gorostasa tako snažnog da je uspio odoljeti dvama svjetskim ratovima i jednomu gospodarskom slomu. No ti događaji nisu ništa u usporedbi sa strašnim borbama za vlast u koje se upuštaju nasljednici i opsjednutosti osvetom koja oduvijek pokreće dvije sukobljene obitelji. Jer industrijska carstva nastaju samo zahvaljujući ljudskoj strasti, entuzijazmu i upornosti.

Nakon stripova «XIII», «Thorgal» i «Largo Winch», Van Hamme s Francisom Vallèsom dirigira napetom pričom u kojoj nam slijed nesvakidašnjih sudbina i dramatičnih preokreta približava sudbinu Gospodara ječma.

2 Artikli

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: