SANDMAN: Knjiga Četvrta

Referenca:

92,00 BAM
Količina

  • Sigurnost pri kupovini
Sigurnost pri kupovini
  • Dostava unutar 24 sata Dostava unutar 24 sata
  • Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.   Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

Strip Sandman scenarista Neila Gaimana, jednoga od najprodavanijih svjetskih autora stripa prema New York Timesu, najznačajniji je strip devedesetih godina. Kao bogata mješavina modernih mitova i mračne fantastike u koju su neprimjetno utkani suvremena književnost, povijesna drama i legende, Sandman se također smatra jednom od najoriginalnijih i umjetnički najambicioznijih serija modernoga doba. Do svoga svršetka 1996. znatno je pridonio umjetničkom sazrijevanju stripa, a sam postao fenomen pop-kulture.

Ovaj klasik stripa Fibra vam ponosno predstavlja u ultimativnom izdanju. Četvrta knjiga donosi dvije zaključne priče Gaimanove sage, "Suđenice" gdje Snu o glavi rade svi kojima je Kraljević priča svjesno ili nesvjesno naudio od početka pripovijesti, pletući stupicu iz koje će možda moći ali neće htjeti pobjeći, i "Bdijenje" gdje se opraštamo od likova koje smo zavoljeli, dok nam se daje naslutiti oblik nove i drukčije budućnosti Snivanja. Izdanje je obogaćeno "Pješčanim satom", kompletnom kronologijom serije, kao i s dva Gaimanova scenarija - za prvo poglavlje "Suđenica" te za "Oluju", završnu priču čiji je glavni junak ostarjeli William Shakespeare - urešena nikad prije objavljenim skicama Marca Hempela i Charlesa Vessa, kao i nacrtima statueta, satova, postera te mnogih drugih proizvoda iz Sandmanova svijeta. Predgovor knjizi napisala je Karen Berger.

2 Artikli

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: