SANDMAN : Knjiga Treća

Referenca:

92,00 BAM
Količina

  • Sigurnost pri kupovini
Sigurnost pri kupovini
  • Dostava unutar 24 sata Dostava unutar 24 sata
  • Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.   Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

Strip Sandman scenarista Neila Gaimana, jednoga od najprodavanijih svjetskih strip-autora prema New York Timesu, najznačajniji strip je devedesetih godina. Kao bogata mješavina modernih mitova i mračne fantastike u koju su neprimjetno utkani suvremena književnost, povijesna drama i legende, Sandman se također smatra jednom od najoriginalnijih i umjetnički najambicioznijih serija modernoga doba. Do svoga svršetka 1996. znatno je pridonio umjetničkom sazrijevanju stripa, a sam postao fenomen pop-kulture.

Ovaj klasik stripa Fibra vam ponosno predstavlja u ultimativnom izdanju. Treća knjiga donosi nekoliko ključnih priča, uključujući "Kratke živote", u kojima Smutnja nagovara Sna, svoga starijega brata, da joj pomogne naći odmetnutog brata, Silu. No, njihovo putovanje kroz Svijet budnih ima dramatične posljedice po obitelj Vječnih i odnos Sna i njegova otuđenog sina Orfeja. U ovom izdanju nalazi se i spektakularna kratka priča "Ramazan" o mladom kralju drevnoga Bagdada i njegovu dogovoru sa Snom koji će gradu podariti besmrtnost. Tu priču je fantastično ilustrirao P. Craig Russel. Dobrodošao dodatak su i dvije galerije ilustracija, kratka priča o Strasti, scenarij i skice koje su prethodile nastanku "Ramazana", kao i nacrti za statuete, majice, postere i mnoge druge proizvode s likovima Vječnih i Malih Vječnih. Predgovor knjizi napisala je Jill Thompson.

2 Artikli

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: