SANDMAN : Knjiga Druga

Referenca:

92,00 BAM
Količina

  • Sigurnost pri kupovini
Sigurnost pri kupovini
  • Dostava unutar 24 sata Dostava unutar 24 sata
  • Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.   Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

Strip Sandman scenarista Neila Gaimana, jednoga od najprodavanijih svjetskih autora stripa prema New York Timesu, najznačajniji je strip devedesetih godina. Kao bogata mješavina modernih mitova i mračne fantastike u koju su neprimjetno utkani suvremena književnost, povijesna drama i legende, Sandman se također smatra jednom od najoriginalnijih i umjetnički najambicioznijih serija modernoga doba. Do svoga svršetka 1996. znatno je pridonio umjetničkom sazrijevanju stripa, a sam postao fenomen pop-kulture.

Ovaj klasik stripa Fibra vam ponosno predstavlja u ultimativnom izdanju. Druga od četiri prekrasno dizajnirane knjige donosi brojeve 21-39 stripa Sandman uz remasterirani kolor na svih 19 epizoda, a Colleen Doran ponovo je otuširala svoje crteže olovkom za 34. epizodu. Knjiga sadrži i mnoštvo dodatnog materijala, uključujući i dvije nikad prije pretisnute Gaimanove priče (jednu u prozi i jednu ilustriranu), GALERIJU SNOVA i cjelovit Gaimanov scenarij i crtež olovkom Kelleyja Jonesa za drugo poglavlje priče "Doba magli" iz Sandmana #23.

1 Artikl

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: