• Snižena cijena

ODMETNUTI

Referenca:

66,00 BAM
33,00 BAM Ušteda 33,00 BAM
Količina

  • Sigurnost pri kupovini
Sigurnost pri kupovini
  • Dostava unutar 24 sata Dostava unutar 24 sata
  • Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.   Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

Odmetnuti su i vratoloman i nabrijan crnohumorni strip. i nadrogirani politički triler, i čudni vestern, i epska obiteljska saga kroz mitologiju američkog undergrounda, i road-movie otkrivanja sebe kroz kojega prolazi protagonist, 100 godina stari šund-pisac Story Johnson koji je pola pameti izgubio dok mu je druga polovica smućena. Nakon dvadeset i pet nestalih godina u Vijetnamu, on se vraća kući kako bi provjerio je li se "američki duh" njegove čudačke obitelji uspio odhrvati tiraniji "američkoga sna". Zabavno je pratiti jadnog, poludjelog Storyja u putešestvijama SAD-om na njegovoj odiseji u kojoj se činjenice miješaju s maštom dok on susreće člana po člana svoje čudačke obitelji - od zlog polubrata Kida Glovesa, megalomanskoga oca Ase Arizone, do ostavljene ljubavnice, hipice Ruth Hoag - a sve kako bi podgrijao svoju izgubljenu vjeru u djelotvornost riječi i otkrio kako se drevni johnsonovski način života prilagođava ne bi li se odupro novim granicama što ih 21. stoljeće postavlja neslaganju. 

Ovaj serijal izvorno je objavljen u SAD-u pod okriljem Vertigo Comicsa kroz 19 izdanja u periodu od 2000. do 2002. godine, dok je kod nas objavljen kompletno u jednoj knjizi.

1 Artikl

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: