• Snižena cijena

SUNSTONE 2

Referenca:

30,00 BAM
25,00 BAM Ušteda 5,00 BAM
Količina

  • Sigurnost pri kupovini
Sigurnost pri kupovini
  • Dostava unutar 24 sata Dostava unutar 24 sata
  • Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.   Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

Priča počinje s dve mlade djevojke, Lizom i Ali, koje maštaju o tome da nađu partnera. Liza je sklona potčinjavanju, dok Ali cjelog života želi da bude dominantna. Njihov susret, posle dugotrajnog dopisivanja preko internet pričaonica, prerasta u strasnu ljubavnu vezu, koja se stalno klacka na tankoj niti povjerenja.

U nastavku priče, pratićete proces produbljivanja njihove veze i stvaranja odnosa koji počinje da prevazilazi granice puke strasti. Uporedo s tim, upoznaćete se i s njihovim prijateljima, Tomom i Kasi, kao i sa En, sumnjičavom majstoricom tetovaže. Međutim, dok se Ali i Liza trude da provedu svaki trenutak zajedno, jedna tajna iz Aline prošlosti prijeti da ih razdvoji.

U poslednjem tomu, opčiniće vas duboka ljubavna priča ovih dviju devojaka, previše tvrdoglavih da priznaju šta stvarno osećaju jedna prema drugoj. Njihova ljubav polako se bliži kraju. Liza se vraća pisanju o onome što ih je isprva zbližilo i njena alegorična ljubavna priča postaće posljednja prilika da njih dve spasu svoju vezu...

1 Artikl

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: