Red Dead Redemption 2 isporučen u preko 23 milijuna primjeraka

Red Dead Redemption 2 isporučen u preko 23 milijuna primjeraka

Nitko niti jednog trenutka nije sumnjao da će Red Dead Redemption 2 biti jedan od najvećih hitova 2018. godine (ali i cijele generacije), međutim ni sami Take-Two i Rockstar nisu očekivali da će Red Dead Redemption 2 nadmašiti sva njihova komercijalna očekivanja te da će u samo tri mjeseca uspjeti isporučiti preko 23 milijuna primjeraka istog.

 Naime, Red Dead Redemption 2 je već tijekom prvih 15 dana uspio nadmašiti cjelokupnu prodaju originalne igre te je već tijekom prvog vikenda prodaje uspio srušiti sve rekorde, zaradivši čak 725 milijuna dolara, nakon čega su se počeli nizati novi uspjesi i dostignuća kojima se kraj ne nazire..

S obzirom na popularnost igre i njenu fantastičnu prodaju, za očekivati je da će ista do kraja ove fiskalne godine preći cifru od 25 milijuna primjeraka, što znači da bi za samo pola godine uspjela dostići četvrtinu ukupnog broja prodanih primjeraka neprikosnovenog GTA V, koji je dosad prodan u preko 100 milijuna primjeraka. Hoće li ga na kraju uspjeti i nadmašiti, ostaje nam da vidimo…

All comments

Leave a Reply