KEITH RICHARDS Život

Referenca:

39,00 BAM

Biografija Keitha Richardsca,gitariste slavnih Rolling Stonesa

Količina

 

 

 

Cijeli sam život posvetio tome da ne upadnem u nevolje i nevjerojatno kako sam uspio napraviti toliko pizdarija, jedna je od legendarnih rečenica Keitha Richardsa, gitarista Rolling Stonesa čija je autobiografija “Life” ovih dana ugledala svjetlo dana.

Izdavačkoj kući “Little, Brown & Co” isplatio se svaki od pet milijuna dolara kojeg su dali Richardsu za ovu knjigu u kojoj Richards bez skrupula, ograda, srama i zadrške govori o svojim danima na kokainu i heroinu, ženama, odnosu s Mickom Jaggerom i brojnim velikanima rock‘n’rolla koji su prodefilirali kroz njegov život. Ulomci iz knjige koji su objavljene u britanskim i američkim medijima pokazuju da je “Life” jedan od najiskrenijih i najboljih memoara u povijesti rocka. Uostalom, što drugo reći za knjigu u kojoj Richards detaljno opisuje svoja oblokavanja, kako je skrivao drogu po autima, kako je uspio zapaliti kupaonicu u kuĆi Hugha Hefnera... Knjiga bi imala sigurno i više od 500 stranica da se Richards može sjetiti svega što je radio posljednjih pedeset godina, iako je već u ovoj ponudio toliko priča i tračeva da mu se ono što je zaboravio spomenuti lako može oprostiti.

“Od svega što sam napisao, Mick Jagger je tražio da samo jednu stvari izbacim iz knjige, a to je priča kako je išao na satove pjevanja. Naravno da nisam htio to izostaviti. Istina je važnija od Jaggera”, piše Richards u knjizi, a Jaggeru je posvetio dosta prostora.

2 Artikli

16 drugi proizvodi u istoj kategoriji: