• Snižena cijena

SKATEBOARD KFD Bandana Navy 7.75

Referenca:

209,00 BAM
179,00 BAM Ušteda 30,00 BAM
Količina
Rasprodano

  • Sigurnost pri kupovini
Sigurnost pri kupovini
  • Dostava unutar 24 sata Dostava unutar 24 sata
  • Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.   Ukoliko u roku od 48 sati po preuzimanju robe ne pošaljete pismenu primjedbu na isporučenu robu, smatra se da je roba propisno isporučena.

KFD Bandana je skateboard za ulicu i trikove. Ovaj KFD skateboard bit će sjajan pratitelj u vašim prvim susretima sa svijetom skateboarda. Budući da je već u potpunosti sastavljen sa svim dijelovima, ovaj kompletan skateboard spreman je za vožnju odmah iz kutije. Srednje veliki kotači promjera 53 mm za svestranu upotrebu, bez obzira želite li na ulicu ili skate park. Tvrdi kotači 99A za sigurno izvođenje trikova i savršeni za rampe.

Širina: 7.75" (19.7 cm). Dužina: 31.7" (80.5 cm). Materijal: Javor, 7-slojni. Karakteristike: Double kicktail. Concave: Medium. Promjer kotača: 53 mm. Tvrdoća kotača: 99A. Materijal kotača: lijevani PU, SHR. Ležajevi: ABEC-7. Truck type: Standard kingpin. Standard hanger. Cushioning: 88A. Griptape: Pre-gripped.

13 drugi proizvodi u istoj kategoriji: