facebook
Aerosmith dobivaju zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih

Aerosmith dobivaju zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih

Najavljeno je kako će u četvrtak, 14. veljače u 11:30 na Holivudskoj stazi slavnih biti otkrivena zvijezda u čast grupi Aerosmith i njihovim velikim postignućima. Bit će to 2,657. zvijezda u sklopu “Walk Of Fame”-a, a na popularnom Hollywood Boulevardu će biti smještena ispred Glazbenog instituta.

“Napokon!” – izjavila je Ana Martinez iz organizacije Hollywood Walk Of Fame – “Već jako dugo čekamo priliku da na Stazi slavnih postavimo i zvijezdu u čast Aerosmithu. Aerosmith je jedan od najvećih svjetskih bendova stoga očekujemo puno ‘ludo’ uzbuđenih fanova.”

Zvijezdu će na Valentinovo, otkriti Emcee Rana Ghadban, predsjednica i glavna izvršna direktorica holivudske trgovačke komore.

Holivudska trgovačka komora, koja upravlja ceremonijama povezanim s popularnim zvijezdama, poziva sve one koji ne mogu prisustvovati svečanom trenutku da događaj prate putem ekskluzivnog internetskog prijenosa uživo koji će, zahvaljujući partneru Variety, biti dostupno na www.walkoffame.com.

Aerosmith je jedan od sastavnih, živućih, dijelova američke povijesti i popularne kulture. Uz nedavno uvrštavanje u Rock and Roll Hall of Fame, zvijezda na holivudskom “Walk of Fame”-u još je jedna potvrda velikog utjecaja ovog benda. Osim toga, dobitnici su brojnih priznanja i nagrada, uključujući 4 Grammyja, 8 “American Music Award”-a, 6 Billboardovih priznanja, 12 nagrada MTV kategorije “Video Music Awards”, ali i nekoliko priznanja za humanitarni doprinos. Ove godine, bend nastavlja potvrđivati status jednog od najdugotrajnijih svjetskih bendova te pjevač Steven Tyler, gitaristi Joe Perry i Brad Whitford, basist Tom Hamilton i bubnjar Joey Kramer uskoro započinju niz od 18 intimnih nastupa koje će održati u Las Vegasu. Prvi koncert ove posebne, ekskluzivne turneje održat će 6. travnja u Park Theateru. Diljem svijeta prodano je više od 150 milijuna njihovih albuma. Iduće godine Aerosmith će proslaviti pola stoljeća postojanja.

All comments